SZOLGÁLTATÁSAINK

BIZTOSÍTÁS KÖTÉS

BIZTOSÍTÁS KÖTÉS

Irodánkban lehetősége kötelező biztosítás, esetleg CASCO biztosítás megkötésére. Ebben természetesen kolléganőnk segít Önnek, így nem kell ezzel fáradoznia. Erre akkor is van mód, ha a biztosítandó járművet nem nálunk vásárolta.

HITELÜGYINTÉZÉS

Kérheti munkatársunk segítségét, ha esetleg hitelre szeretné megvásárolni a kiszemelt autót (nálunk a gépjárművek jó része hitelre is elvihető). Kérünk ajánlatot a hitelt nyújtó pénzintézettől, ha a kondíciók megfelelnek Önnek, máris elkezdjük az ügyintézést. Ezzel időt takaríthat meg!
HITELÜGYINTÉZÉS

OKMÁNYIRODAI ÜGYINTÉZÉS

OKMÁNYIRODAI ÜGYINTÉZÉS

Na ez asztán az igazi türelemjáték!
Átírás, forgalomba helyezés, forgalomból történő kivonás, iratok pótlása és még sok egyéb, amit ennél a szervnél kell intézni. Megkíméljük a bosszankodástól, nem kell erre időt szánnia, kérje segítségünket!

MAGYARORSZÁGI FORGALOMBA HELYEZÉS

Teljeskörű ügyintézést vállalunk külföldről behozott autók magyarországi forgalomba helyezésénél. Természetese, ha Ön akarja külföldön megvásárolni a kiszemelt gépkocsit, akkor a hazaszállításban is számíthat ránk.
MAGYARORSZÁGI FORGALOMBA HELYEZÉS

BIZOMÁNYOS ÉRTÉKESÍTÉS

BIZOMÁNYOS ÉRTÉKESÍTÉS

Ne bajlódjon hirdetések feladásával, kezelésével! Megállapodunk az értékesítés kondícióiba. Innentől mi hirdetjük autóját, megmutatjuk az érdeklődőknek, intézzük a papírmunkát, s amikor minden kész, Ön értesítést kap és megállapodásunk szerint utaljuk vagy készpénzbe kifizetjük a autója vételárát. Ezzel a szolgáltatással sok időt és energiát takaríthat meg.

SEGÉLYSZOLGÁLAT

Sajnos bármikor kerülhet az ember bajba, meghibásodik az autó, az időhiány végett csereautóra van szükség és még sok más oka lehet annak, hogy segítségre legyen szüksége. Számíthat ránk! 3 tonna összsúlyig bárhonnan elszállítjuk járművét, esetleg bérautót is tudunk biztosítani. Segélyszolgálatunk keretein belül vállaljuk a műszaki vizsga és kisebb szervizmunkák intézését. Ehhez természetesen szükség van partnercégünkre. Ők vállalnak javító munkákat még akár az országút szélén is.
SEGÉLYSZOLGÁLAT