HENI-MOBILE CAR KFT.

HENI-MOBILE CAR Korlátolt Felelőségű Társaság

Cégjegyzékszám: 13-09-177723
Adószám: 25403376-2-13
Székhely: 2330 Dunaharaszti, Széchenyi István köz 8.
Telephely: 2330 Dunaharaszti, Fő út 0221/18

Ügyvezető: Hernáczki Attiláné
Tevékenység: gépjármű kereskedelem és gépjármű kölcsönzés

Cégünk 2015. 10. 29.-én alakult.

A kezdetben, közel egy évig a székhelyünkön, annak udvarában tároltuk a bérelhető autókat, természetesen ekkor még csak néhány darabos készlettel dolgoztunk.
Ahogy nőt az igény, egyre többen ismertek meg bennünket, kinőttük az udvart és telephely után kellett néznünk. Sok sok utánjárás után találtunk rá jelenlegi lerakatunkra, mely Haraszti és Taksony közt helyezkedik el, az 51-es főút mellett.
2016. szeptember elején sikeresen megnyitotta kapuit telephelyünk!

Hatalmas volt lelkesedésem és persze férjem, anyukám, sőt kislányunk is, aki alig múlt el 15 éves, rengeteget segítettek.
A lelkesedés, a sok munka lassan eredményeket hozott. Szépen fejlődött a vállalkozás, egyre több volt a bérelhető autó, sőt a kereskedés készlete is növekedésnek indult.
A sok buktató ellenére mára több mint 20 személy- és teherautó, utánfutó várja a leendő bérlőket. Az eladó járművek száma is 80-100, s szerencsére egész gyorsan változik a kínálatunk.

A közeljövő és a távlati tervek, elképzelések:
Nap mint nap beszélgetek ügyfeleinkkel, szívesen hallgatom véleményüket, így felmérhetem az igényeket.
Lehetőségeinkhez képest sok mindent szeretnénk megvalósítani a jobb kiszolgálás érdekében.
Idén (2019) november elsején debütál, mire Ön olvassa bemutatkozásunkat, debütált weboldalunk, a WWW.HENIMOBILE.HU. Az oldalon megnézhetik az érdeklődők az eladó járművek választékát, bérelhető autóinkat, sőt otthonról intézhetik a bérlési folyamatot, beleértve a kártyás fizetést is. Munkaidőben az online chat szolgáltatás segítségével informálódhat ügyfélszolgálatos kolléganőnknél.
Telephelyünkön biztosítást köthet, segítünk az átírás, esetleg honosítás, a hitelfelvétel intézésében.
A szolgáltatás javítása érdekében szeretnénk segélyszolgálatot indítani, melynek keretében lehet mentést, mobil autójavítást, műszaki vizsga ügyintézést és még sok egyebet igénybe venni.
Autórendelő szolgáltatásunk az olyan ügyfelek érdekében indul, akik szeretnének autót venni külföldi partnerünktől, aki Európában több telephellyel és több ezer darabos kínálattal rendelkezik.

Egyenlőre ennyit, látogasson el hozzánk, várjuk szeretettel!

Hernáczki Attiláné, Heni